logo.png

1800-luvun miekkajäljennös

36,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Toimistotyöskentelystä tulee niin paljon mahtavampaa, kun kädessäsi on tämä upea miekka. Olit sitten johtaja tai perus assistentti, miekka kädessä olet aina huomattavasti uskottavampi!

Tämä miekka on kopio 1800-luvun Englannin jalkaväen miekasta. Miekka ei ole aidon kokoinen, vaan se on pienennetty 30 cm pitkäksi. Muuten miekka on pienintäkin yksityiskohtaa lukien jäljennetty tarkasti. Miekka on pakattu hienoon lahjalaatikkoon ja heti kun sen ottaa sieltä ulos, leveä virne leviää suupieliin!

Tuoteinfo

  • Koko: 30 cm
  • Materiaali: metalli
  • Pakattu hienoon lahjalaatikkoon

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi