logo.png

AirmenBeans voimakarkit

4,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Tarina kertoo, että Etelä-Amerikan lentäjillä "Airmeneillä " oli todella pirteä olo, vaikka toimintaa ja oli ollut yli olan ja unia vähän. Mistä tuo yli-inhimillinen pirteä vaikutus tuli? He käyttivät karkkeja, kahvia, guaranaa ja sokeriruokoa. Näistä he tekivät Inkoilta löydetyn reseptin mukaan piristäviä karkkeja. Nyt nämä samat karkit ovat saatavilla. AirmenBeans saa sukat pyörimään jaloissa!

Sokeriton karkki, jossa on Guaranaa ja kofeiinia. Rasva- ja liivatevapaa. Sopii myös kasvissyöjille.

Tuoteinfo

  • Paino: 21 g
  • Aineet: Sokerin korvike (luonnollinen maltitolisiirappi), sakeuttamisaine (arabikumi), 10% kahviuute, kaakao, 2,5% Guaranauute, suola, makeutusaine (asesulfaami K, neohesperidiini DC), luonnollinen ja luontaisenkaltaisia aromiaineita, irrotusaineet (kasviöljy, mehiläisvaha
  • Ei sovi kofeiiniherkille eikä lapsille
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi