logo.png

BACSAC Bacsquare 16, 550 litraa

164,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

BACSAC® syntyi ranskalaisten suunnittelijan ja kahden maisema-arkkitehdin pohtiessa uutta ratkaisua kaupunkiviljelyyn. Lähtökohtana oli toteuttaa sopiva istutusalusta edullisesti ja helposti siirreltävässä muodossa. Syntyi BACSAC®. Nämä geotekstiiliruukut on tehty 100 % kierrätettävästä materiaalista, joka ylläpitää tarvittavan tasapainon ilman, mullan ja veden välillä parantaen istutusten kasvamista. Materiaali on pakkasen kestävä ja UV-suojattu. Bacsquare kasvualustasta voit rakentaa itsellesi oman kasvimaan. Hihnat auttavat alustaa pitämään muotonsa ja niillä saat erotettua kasvit omiin kasvulokeroihinsa.

Tuoteinfo

  • Materiaali: Geotekstiili
  • Kapasiteetti: 16:lle kasville
  • Koko: Pituus 120 cm, leveys 120 cm, korkeus 40 cm, tilavuus 550 l
  • Väri: ruskea
  • Brändi: Bacsac
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi