logo.png

Kasvipää (2 kpl)

17,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Rairuoholla ja tukalla on paljon yhteistä. Molemmat kasvavat nopeasti ja kumpaakin tulee trimmata, jotta se pysyy ojossa. Kaikilla ei tosin tukka kasva, mutta ei se rairuohokaan aina kasva, jos kasvialusta tai maa-aines on huonoa. Kasvipäässä ei tätä ongelmaa ole ja sen takia tästä ihastuttavan käsittämättömän kummallisesta kasvihässäkästä iloa riittää moneksi. Saat kasvatettua rairuohoa ja kun se kasvaa voit muotoilla Kasvipään 'tukkaa' mielesi mukaisesti.

Miten Kasvipää sitten toimii? Helppoa ja hauskaa. Laita Kasvipää vesiastiaan ja anna sen imeä itsensä täyteen vettä. Tämän jälkeen nosta Kasvipää jonkin astian päälle, jonka sisällä on vettä. Huolehdi, että Kasvipään vesinaru on kosketuksissa asiassa olevan veden kanssa. Ruoho alkaa itää noin 5-7 päivän päästä. Anna ruohon kasvaa noin 5 cm korkeaksi ja sitten vaan muotoilemaan.

Hiusmuoto on sitten vapaa. Irokeesi, 80-lukulainen pystäri, letit...ihan 'up yours' kuten eräs tunnettu suomalainen mäkihyppääjä on todennut.

Tuoteinfo

  • Hinta sis. kaksi Kasvipäätä
  • Kasvipään ilmeet (suun asento) saattavat vaihdella

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi