logo.png

Palmun kasvatuspaketti

13,90 €

(norm. 15,90 €)
Varastotilanne
Ei varastossa

Jos olet kyllästynyt katselemaan samoja vanhoja tylsän näköisiä puita ja pensaita, tämä paketti on kuin tehty sinulle! Paketissa on kaikki mitä tarvitset kasvattaaksesi ihka oman palmupuun! Tarvitset tämän paketin lisäksi vain aurinkoa, vettä ja kärsivällisyyttä.

Palmun kasvatuspaketin avulla sinusta tulee viherpeukalo hetkessä. Kuuden kuukauden kasvatuksen jälkeen voit istuttaa koko kuutiokukkaruukun kukkapenkkiin tai multaan - kuutio maatuu luonnollisesti eikä sitä tarvitse hävittää erikseen! Huomaathan että trooppinen ilmasto ja kärsivällisyys eivät tule tämän paketin mukana.

Tuoteinfo

  • Paketti sisältää: 1 x biohajoavan kuutiokukkaruukun, orgaanista lannoitetta ja siemenet
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi