logo.png

Parane pian! Kamomillan kasvatuspaketti

5,90 €

(norm. 7,90 €)
Varastotilanne
Ei varastossa

Jo muinaiset egyptiläiset, kreikkalaiset ja roomalaiset käyttivät kamomillaa kuumeeseen esimerkiksi malarian hoidossa. Kamomillaa pitää viedä sairastavalle, sehän on nyt sitten ilmaan muuta selvää. Itsekasvatettuna kamomilla on tietenkin parasta ja siksi Mulletoi.comista saakin kamomillan kasvatuspaketin.

Kamomillan kasvattaminen on helppoa: kaada vettä ravinnepalletin päälle, anna sen turvota ja hajota se sitten esim. haarukalla. Aseta "multa" mukana tulevaan ruukkuun ja istuta sitten siemen. Kastele sitten hillitysti ja laita koko komeus lämpimään ja valoisaan paikkaan (tarvitsee auringonvaloa).

Tuoteinfo

  • Sis. kasvatusruukku, kamomillan siemeniä, kasvatusmulta (lituska joka turpoaa kastettaessa veteen), merkitsemistikku

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi