logo.png

Ryömivä Zombie-tonttu

19,90 €

(norm. 24,90 €)
Varastotilanne
7 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Puutarhatonttujen zombiekuume on iskenyt kunnolla Suomeen. Näin on näppylät, sillä nyt ikiklassikkopuutarhatontut ovat muuttuneet trendikkäiksi zombie-puutarhatontuiksi. Tämä zombiekuumeen riivaama tonttu on jäänyt mahalleen. Miten se sanonta menikään... köyhät kyykkyyn ja tosiköyhät mahalleen. No, tuo sanonta ei nyt tähän oikein sovi, mutta menkööt silti.

Itse tontusta vielä sen verran, että tonttu on käsin maalattu ja oikein hyvä piristys puutarhaan kuin puutarhaan. Ja kunnon myyntipuhe jättää vielä loppuhuipennuksen: tämän zombie-tontun silmät loistavat pimeässä! Jos tällä punchlinellä kauppa ei käy, niin sitten se ei käy.

Tuoteinfo

  • Koko: 23 x 12,5 x 14 cm
  • Materiaali: keramiikka
  • Silmät loistavat pimeässä
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi