logo.png

Älyiso Rataskello

139,00 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Melkein kaikissa analogisissa kelloissa on rattaita (mm. aurinkokellossa ja tiimalasissa ei ole) ja yleensä ne piilotetaan enemmän tai vähemmän mielikuvituksettomien kellotaulujen taakse. Me koemme tehtäväksemme sivistää Suomen kansaa osoittamalla kuinka kello toimii ja siksi tässä kellossa ei ole minkään sortin kellotaulua. Kaikki kellon rattaat ovat nähtävillä ja kellon erittäin suuren koon takia niiden pyöriminen ei todellakaan jää kenelläkään epäselväksi!

Kellon ideana on se, että sen suurin ratas pyörii hitaasti ympyrää ja siinä samalla se osoittaa kellonajan. Tämän rattaan halkaisija on järkyttävät 60 cm! Kello on tarkoitus ripustaa seinälle koska se nyt an vaan yksinkertaisesti niin iso. Seinälle ripustaminen käy kätevästi, sillä kellon takana on ripustusnaulaa varten juuri sopiva kolo. Kello painaa noin 1,5 kiloa, joten sen ripustamiseen ei tarvita mitään massiivisia kannatinpultteja.

Erilaisuutta arvostaville. Älyiso rataskello, ole hyvä!
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi