logo.png

Ananas ovistoppari

14,90 €

Varastotilanne
4 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Älä koskaan kyseenalaista ovistopparin tarvetta! Ovistoppari auttaa, kun saranat narisevat, etkä jaksa öljytä niitä. Ovistopparin avulla et ravaa avaamassa ovea kissalle/koiralle/ökkömönkiäiselle. Ovistopparin avulla et turhaudu, kun ihmiset jättävät oven auki - koska ovi on aina auki!

Toivota karvaiset vieraasi tervetulleeksi Ananas ovistopparin avulla. Ananas on mieletön sisustuelementti samalla kun se on käytännöllinen. Ja jälleen kerran yksi murhe on turha.

Tuoteinfo

  • Mitat: 19 x 14 cm
  • Materiaali: polyesteri, hiekka
  • Brändi: Kikkerland
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi