logo.png

Banaani yövalo

19,90 €

Varastotilanne
13 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kaikki coolit tyypit rakastavat banaaneja: Donkey Kong, King Kong, Antti Tuisku...Jos haluat ison gorillan tai Suomen isoimman popparin egon, täältä pesee sellainen banaani, jota ei ihan joka tropiikista löydykään! Soveltuu niin Anatuden keikalle kuin makuuhuoneen yövaloksi.

Banaani yövalon valo on lämpimän sävyinen, joku sanoisi sitä jopa lohduttavaksi hehkuksi öiseen pimeyteen. Yövalo on kannettava ja se toimii pattereilla, joten sen ei tarvitse sijaita pistorasian vieressä. Banaanin aktivointi on helppoa, paina vain banaanin päätä laittaaksesi sen päälle ja sammuttaaksesi sen - jopa apinakin osaa sen.

Täältä löydät myös tuotteeseen soveltuvat AAA-patterit (ei sisälly pakkaukseen).

Tuoteinfo

  • Patterit: 3 x AAA (ei sisälly pakkaukseen)
  • Mitat: n. 20.8 pitkä banaani
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi