logo.png

Brabantia Flame Guard roska-astia 15 l, mattarosteri

49,90 €

Varastotilanne
4 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Jos Myth Bustersien kavereilla on roskis toimistossaan, on se varmasti tämä. Jaa miksi? Koska tämä äärimmäisen hienostunut roska-astia vie huolesi syttymisriskeistä mennessään. Muotoilu on yksinkertainen, mutta hyvin sievä. Koko roskiksen pointti on kuitenkin se, että suunnittelussa ollaan varmistettu ennen kaikkea turvallisuus. Kupissa käytetty teknologia sammuttaa tulen välittömästi. Miksi? Koska se nyt vaan sammuttaa. Jotenkin roskisten pitää erota toisistaan. Tämä on tulen syövä roskis.

Ideaalinen malli kotiin tai toimistolle. Mattapintaisen ruostumattoman teräksen ansiosta siitä on sinulle iloa pitkään.

Tuoteinfo

  • Koko: Tilavuus 15 l, halkaisija 25,1 cm, korkeus 37,5 cm
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Takuu: 10 vuotta
  • Brändi: Brabantia
  • Väri: Harjattu teräs
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi