logo.png

Brabantia Twin Bin roska-astia 2 x 20 l, teräs

199,00 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Ei yksi vaan kaksi! Kaksi roskista yhdessä. Eli vielä kerran: yksi roskis, mutta kaksi roskista. Brabantia Twin Bin on lajitteluastia (sivistynyt termi roskiksesta), jossa on kaksi erillistä 20 litran muovista sisäastiaa. Kokonaistilavuus on siten 40 litraa. Touch Bin - kansi toimii kevyellä käden kosketuksella. Erillisissä sisäastioissa on oteosat, joista niitä on helppo liikutella ja kannen takaosassa vankka kantokahva roska-astian siirtämiseksi.

Tuoteinfo

  • Koko: Tilavuus 40 l, halkaisija 37 cm, korkeus 75,5 cm
  • Materiaali: Teräs, muovi
  • Takuu: 10 vuotta
  • Brändi: Brabantia
  • Väri: Teräs

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi