Koodilla LAHJAHITIT 10 euron alennus kun korin yhteisumma yli 100 eur

Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksiin

Aina nopea toimitus 1–3 arkipäivässä

Koodilla LAHJAHITIT 10 euron alennus kun korin yhteisumma yli 100 eur

Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksiin

Aina nopea toimitus 1–3 arkipäivässä

Omron

OMRON Healthcare on maailman johtava digitaalisten verenpainemittareiden valmistaja. Tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi digitaaliset kuumemittarit, kehonrasvamittarit sekä erilaiset kivun ja lihasjännityksen helpottamiseen tarkoitetut laitteet.

Heti saatavilla olevat tuotteet 1-11 / 11

Omron Eco Temp Basic Kuumemittari

Omron Eco Temp Basic Kuumemittari

Perinteinen, helppo ja luotettava kuumemittari.Helppo ja luotettava Omron Eco Temp Basic -kuumemittari sopii lämmön mittaamiseen suusta, peräaukosta ja kainalosta.

Vedenpitävässä kuumemittarissa on vaihdettava paristo ja suojakotelo. Takuu 3 vuotta.

 • Pakkauskoko: 1 kpl
 • Valmistaja: Berner Oy
 • 6,90 € 5,56 € ALV 0 %
  Omron M2 verenpainemittari

  Omron M2 verenpainemittari

  Ammattitason verenpainemittari.  Suurikokoiselta näytöltä kaikki lukemat näkyvät kerralla, sekä onko tulos tavoitearvojen sisällä. Omron M2 verenpainemittari havaitsee myös epäsäännöllisen sykkeen ja näyttää vain luotettavan mittaustuloksen.

  Intellisense -teknologia takaa nopean ja miellyttävän mittaamisen. Lisäksi verenpainemittari imoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä ja kun mansetti on kiinnitetty oikein.

  Tätä verenpainemittaria on myös erittäin helppo käyttää, sillä laitteessa on yhden napin mekanismi: suuren, sinisen napin painaminen on kaikki mitä sinun pitää tehdä mitataksesi verenpaineesi. Lisäksi mittari ilmaisee hienovaraisesti, mikäli verenpaine on kotimittauksille asetettujen standardirajojen ulkopuolella.

  79,90 € 64,44 € ALV 0 %
  Omron M3 verenpainemittari

  Omron M3 verenpainemittari

  60 mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle.  Uutta, täysin automaattista Omron M3 olkavarsiverenpainemittaria on helppo ja miellyttävä käyttää. Mittari ilmoittaa onko mansetti kiinnitetty oikein ja onko mittaus onnistunut. Tarkka tulos saadaan selkeälle näytölle yhden napin painalluksella. Tulos näkyy myös graafisena, josta näkee heti onko se suositusarvojen sisällä.

  Mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittari on kivuton käyttää. Omron-olkavarsiverenpainemittarit ovat erittäin luotettavia ja myös ammattilaisten käyttämiä.

  Ominaisuudet:
  - Intellisense™ teknologia tekee mittauksesta nopean ja miellyttävän
  - 60 mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle
  - Selkeä näyttö
  - Graafisesta näytöstä näkyy, onko tulos tavoitearvojen sisällä
  - Ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä
  - Ilmoittaa, kun mansetti on kiinnitetty oikein
  - Mansetti sopii 22–32 cm olkavarsille
  - Paristot ja pehmeä kotelo sisältyvät toimitukseen
  - Kliinisesti validoitu

  114,90 € 92,66 € ALV 0 %
  Omron Flex Temp Smart kuumemittari

  Omron Flex Temp Smart kuumemittari

  Fiksu mittari mittaa kuumeen 25 sekunnissa.  Omron-kuumemittarit tarjoavat luotettavan, helpon ja nopean tavan kuumeen mittaamiseen. Valikoimassa on erilaisia digitaalisia kuumemittareita lämmön mittaamiseen kainalosta, suusta tai peräaukosta sekä nopea ja hellä infrapunakorvakuumemittari.

  Äänimerkin jälkeen mittarista on luettavissa ennustelämpötila, josta näkee nopeasti, mikäli kuumetta on. Jos mittari ei näytä selkeästi kuumetta, mittaria kannattaa pitää kainalossa vielä n. 5 minuuttia, jolloin mittari kertoo lopullisen, todellisen lämpötilan.

  Ominaisuudet:
  - Digitaalikuumemittari lämmön mittaamiseen kainalosta, suusta tai peräaukosta
  - Nopea mittausaika (kainalosta noin 25 s, suusta noin 20 s, peräaukosta noin 10 s)
  - Taipuisa kärki tekee mittaamisesta miellyttävää erityisesti lapsille ja vauvoille
  - Suojakotelo
  - Äänimerkki, kun mittaus on valmis
  - Muisti (viimeisimmän mittauksen lukema)
  - Vaihdettava paristo
  - 3-numeroinen näyttö, tarkkuus 0,1°C
  - Vedenpitävä

  9,90 € 7,98 € ALV 0 %
  Omron BF-511 kehonkoostumusmittari

  Omron BF-511 kehonkoostumusmittari

  Tällä vaa’alla mittaat koko suvun kehonkoostumukset.


  Edistyksellinen teknologia, jota Omron käyttää kehonkoostumusmittareissaan, takaa laadun myös BF511-perhemallissa. Tuote on kliinisesti validoitu, mikä kertoo sen tarkkuudesta ja luotettavuudesta. BF511 tarjoaa koko perheelle mahdollisuuden tarkkailla kehonsa koostumusta. Kehon rasvapitoisuus, luustolihasprosentti, painoindeksi, ja mm. lepoaineenvaihdunta voidaan mitata jo kuusivuotiaalta. Sisäelinten ympärille kertynyt rasva ja sen luokitus sekä luustolihasprosentti -luokitus voidaan määritellä 18-vuotiaasta lähtien.

  Kehonkoostumusmittarin ominaisuudet

  - Kliinisesti validoitu perhemalli: mittaukset jo 6-vuotiaasta lähtien

  - Enimmäispaino 150 kg

  - 8 pisteen kehonmittaustekniikka käsistä ja jaloista

  - Mittaustulokset ja -luokitukset: – Sisäelinten ympärillä oleva rasva (18-80 vuotta) – Luustolihasprosentti (6-80 vuotta) – Sisäelimien rasvamäärän luokitus (18-80 vuotta) – Luustolihasprosentti -luokitus (18-80 vuotta) – Kehon rasvaprosentti (6-80 vuotta) – Kehon rasvaprosentti -luokitus (6-80 vuotta) – Lepoaineenvaihdunta (6-80 vuotta) – Painoindeksiluokitus (6-80 vuotta) – Painoindeksi (6-80 vuotta) – Paino

  - Muistipaikat neljälle henkilölle sekä vierastila, viimeisen mittauksen muisti

  149,90 € 120,89 € ALV 0 %
  Omron Gentle Temp 521 korvakuumemittari

  Omron Gentle Temp 521 korvakuumemittari

  Lempeä ja nopea kuumemittari.  GentleTemp 510 -korvakuumemittarissa on ainutlaatuinen äänimerkkijärjestelmä, joka ohjaa asettamaan mittarin oikeaan asentoon. Näin mittauksen voi pikkulapselta tehdä jopa lapsen nukkuessa, sillä mittausaika on lyhimmillään yksi sekunti.

  Ulkoiset tekijät, kuten kuuma tai kylmä juoma tai hikoilu, eivät vaikuta mittaustulokseen kuten perinteistä kuumemittaria käytettäessä.

  GentleTemp 510 -korvakuumemittari on turvallinen. Siinä ei ole irtoavia osia, lasia tai elohopeaa. Mittarissa on lisäksi erityinen kertakäyttösuojuksen tunnistin, joka auttaa varmistamaan hygieenisen käytön.

  59,90 € 48,31 € ALV 0 %
  Omron M3 Comfort verenpainemittari

  Omron M3 Comfort verenpainemittari

  Helppokäyttöinen verenpainemittari.  OMRON M3 Comfort -verenpainemittari on uutuus, joka antaa aina luotettavan ja tarkan mittaustuloksen. Innovatiivistä Intelli Wrap 360° -mansettia on helppo käyttää, voit asettaa sen käsivarteen mihin kohtaan tahansa.

  Uutta tekniikkaa hyödyntävä Omron Intelli Wrap -mansetti varmistaa, että mittaustulos on aina tarkka ja luotettava. Mittaustulosta on helppo tulkita, sillä se ilmaisee selkeästi punaisella värillä, jos verenpaine on yli tavoitearvon (135/85). Mittari ilmoittaa selkeästi led-valolla varustetulla OK-symbolilla, että mansetti on oikein kiinnitetty ja mittaus on onnistunut. Tarkka tulos saadaan suurikokoiselle näytölle yhden napin painalluksella. Omron IntelliSense -teknologian ansiosta mittari pumppaa mansettiin ilmaa vain sen verran kuin tarvitaan, joten mittaus on aina nopea, miellyttävä ja kivuton. OMRON-verenpainemittarit ovat luotettavia sillä ne ovat kliinisesti validoituja eli lääketieteen ammattilaisten testaamia ja hyväksymiä. OMRON M3 Comfort -mallissa on 60 mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle. Mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä mittauksen aikana. Siinä on myös liiallisen liikkumisen symboli ja se laskee automaattisesti viimeisten mittaustulosten keskiarvon. Pakkauksessa on mukana selkeät käyttöohjeet, paristot ja pehmeä säilytyskotelo. OMRON verenpainemittareissa on kolmen vuoden takuu.

  Ominaisuudet
  - Intelli Wrap 360° -mansetti
  - Intellisense™ -teknologia tekee mittauksesta nopean ja miellyttävän
  - Mittari ilmoittaa epäsäännöllisestä sykkeestä mittauksen aikana
  - Punainen värisymboli ilmoittaa, jos tulos on yli tavoitearvojen
  - Ilmoittaa OK-symbolilla (led-valo), kun mansetti on kiinnitetty oikein
  - Muotoiltu Intelli Wrap -mansetti M-L sopii ympärysmitaltaan 22–42 cm olkavarsille
  - 60 mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle
  - Viimeisten mittaustulosten keskiarvo automaattisesti
  - Suuri ja selkeä LCD-näyttöruutu
  - Paristot ja pehmeä kotelo sisältyvät toimitukseen
  - Kliinisesti validoitu

  109,90 € 88,63 € ALV 0 %
  Omron E3 Intense -kivunlievittäjä

  Omron E3 Intense -kivunlievittäjä

  Täsmähoito selälle, hartioille, nivelille ja lihaksille.  E3 Intense -laite helpottaa lihas- ja nivelkipuja parantaen näin elämän laatua. Laite lievittää kipua supistamalla ja rentouttamalla lihasta ja vilkastuttamalla verenkiertoa. Se vapauttaa myös elimistöön kivuntunnetta vähentäviä endrofiinejä ja saa aikaan hermostimulaation, joka torjuu aivoille lähteviä kipuviestejä.

  Laite käyttää TENS-teknologiaa. TENS on lyhenne sanoista Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (ihon kautta tapahtuva sähköinen hermostimulaatio). Menetelmää käytetään laajalti sairaaloissa ja lääkäreiden, erityisesti urheilulääkäreiden vastaanotoilla.
  E3 Intense, täsmähoito selälle, hartioille, nivelille ja lihaksille.

  99,00 € 79,84 € ALV 0 %
  Omron Walking Style IV -askelmittari, valkoinen

  Omron Walking Style IV -askelmittari, valkoinen

  Seuraa askelten määrää, kuljettua matkaa ja energiankulutusta.  Omron Walking Style IV -askelmittarissa on erittäin tarkka 3D-sensori, jonka ansiosta mittaustulokset ovat luotettavia. Mittari kertoo päivittäin otetut askeleet ja erikseen aerobiset, kuntoa kohottavat askeleet. Walking Style IV -mallissa on myös hyödyllinen action mode -toiminto, jonka avulla voi mitata yksittäisen liikuntasuorituksen aikana otetut askeleet tai toimintoa voi käyttää tietyn ajanjakson askeleiden mittaamiseen. Toiminnon saa päälle/pois painamalla mitä tahansa näppäintä 2 sekunnin ajan.

  Laite on helppo ottaa käyttöön: perustiedoiksi asetetaan kellonaika, paino, pituus ja sukupuoli. Laite ehdottaa em. tietojen perusteella askelpituutta, jonka voi vahvistaa tai muuttaa. Paristo on valmiiksi asennettu. Paras paikka mittarille on housuntasku, mutta sitä voi pitää lähellä kehoa myös esim. vyötäröllä, kaulassa tai laukussa.  Ominaisuudet:
  - 3D kiihtyvyyssensori, joka mittaa askeleet luotettavasti ja tarkasti
  - Mittaa vuorokauden kokonaisaskelmäärän
  - Mittaa aerobiset kuntoa kohottavat askeleet ja kertoo ne erikseen
  - Mittaa yksittäisen liikuntasuorituksen tai määrätyn ajanjakson aikana otetut askeleet
  - Antaa arvion kuljetusta matkasta, perustuen askelpituuteen ja otettuihin askeleisiin
  - Laskee askelpituuden automaattisesti (mahdollisuus muuttaa)
  - 7 päivän muisti
  - Kello
  - Selkeä, suurikokoinen näyttöruutu
  - Mittayksikön valintamahdollisuus (lb-kg, feet/inch-cm, mile-km)

  45,90 € 37,02 € ALV 0 %
  Omron M6AC verenpainemittari

  Omron M6AC verenpainemittari

  OMRON M6 AC on ominaisuuksiltaan monipuolisin olkavarsiverenpainemittari.  Mittaustulos OMRON M6 AC mittarilla on entistäkin helpommin tulkittavissa. M6 AC kertoo verenpaineen tarkasti ja luotettavasti: Tarkka tulos saadaan suurikokoiselle näytölle yhden napin painalluksella ja tulos on helposti tulkittavissa. Näytölle syttyy joko vihreä tai punainen valo ylä- ja alapaineen tason mukaisesti. Mittarissa on sadan mittauksen muisti kahdelle käyttäjälle ja uutena ominaisuutena on viikon aamu- ja ilta mittausten keskiarvojen tarkastelu.

  OMRON M6 AC -verenpainemittarissa on pehmeä M-L kokoinen mansetti, joka sopii useimmille (olkavarren ympärys 22–42 cm). Mittari ilmoittaa selkeästi OK-valolla, että mansetti on oikein kiinnitetty ja mittaus on onnistunut. Mittaus on aina nopea, miellyttävä ja kivuton.

  Sisältää sekä verkkolaitteen että paristot!

  129,90 € 104,76 € ALV 0 %
  Omron Walking Style IV -askelmittari, sininen

  Omron Walking Style IV -askelmittari, sininen

  Mittaa nyt askeleesi erittäin tarkkaan!  Omron Walking Style IV askelmittari hyödyntää supertarkkaa 3D sensoria, jonka ansiosta mittaustulokset ovat erittäin tarkkoja. Mittari kertoo sinulle päivittäin otetut askeleet, ja erittelee niistä aerobista kuntoa kohottavat askeleet. Laitteella voi myös mitata yksittäisen liikuntasuorituksen aikana otetut askeleet. Laitteessa on selkeä näyttöruutu, ja se on helppo käyttää. Perustiedot on helppo laittaa laitteeseen, ja se on valmis käyttöön nopeasti. Laite laskee painon, pituuden ja sukupuolen mukaan askelpituuden, joka on mahdollista muokata vielä erikseen. Patterit sisältyvät. Mukana ohjekirja, klipsi ja nauha. Parhaiten askeleita mittari saa laskettua taskusta, mutta sitä voi säilyttää myös esimerkiksi vyötäröllä tai laukussa. Mittarissa on 7 päivän muisti. Takuu kolme vuotta.

  Ominaisuudet:

  -Mittaa vuorokauden kokonaisskelmäärän.

  -Mittaa aerobiset kuntoa kohottavat askeleet ja kertoo ne erikseen.

  - Mittaa yksittäisen liikuntasuorituksen tai määrätyn ajanjakson aikana otetut askeleet.

  -Antaa arvion kuljetusta matkasta, perustuen askelpituuteen ja otettuihin askeleisiin.

  -Laskee askelpituuden automaattisesti (mahdollisuus muuttaa).

  45,90 € 37,02 € ALV 0 %

  Tuoteryhmät

  Ostoskorisi on tyhjä. Jatka ostoksia tästä." Lisää tuotteita koriin ja siirry lopuksi uudelleen kassalle.

  Vielä 0 ilmaiseen toimitukseen!

  Onneksi olkoon! Ostoskorisi arvo ylittää ilmaisen toimituksen rajan!

  0 €
  50,00 €

  Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

  Mahtavaa, että tulit. Käytämme evästeitä sivun toiminnallisuuden ja käyttökokemuksen parantamiseen. Lue lisää tietosuojaselosteestamme.Ok