logo.png

Cilio mehupuristin, punainen

139,00 €

(norm. 149,00 €)
Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Itse tekemä tuorepuristettu mehu on ihan muuta kuin kaupan "tuorepuristemehut", jotka säilyvät avattuina viisi vuotta ja joissa ei ole mitään lisättyjä "säilytysaineita". Lisäksi, itse puristamalla saat juuri sen makuista kun haluat. Vähän limeä, appelsiiniä, mansikoitta... Maistuisiko sinulle terveellinen ja herkullinen mehu?

Tuorein mahdollinen mehu on kotona hedelmistä puristettu mehu ja nyt sitä on mahdollista valmistaa tällä Cilion mehupuristimella. Puristat mehua sitruunoista, appelsiineista, greipeistä, limeteistä ja monista muista hedelmistä todella helposti, sillä laite ei vaadi voiman käyttöä! Kestävä metallikuori ja vipukahva ovat ruostumatonta terästä. Laitteella on painoa mahtavasti 5,5 kg ja sen jalaksissa on imukuppikiinnikkeet, jotka tarttuvat tukevasti pöydän pintaan.

Tuoteinfo

  • Valmistaja: Cilio
  • Materiaali: Ruostumaton teräs
  • Brändi: Cilio
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi