logo.png

Combat Drones RC taisteludronit

101,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Tulevaisuuden sohvataistelutviide on tässä. Telkkari, video ja jopa pleikkari on ihan tylsää kamaa tähän viihteeseen verrattuna. Kuka ampuu alas ja kenet?

2Fast2Fun Combat Drone Twin-pack on setti, joka sisältää 2 radio-ohjattava taisteludronia. Kuten nimikin sanoo, dronit "ampuvat" IR-säteitä. Se joka saa ensiksi neljä osamaa häviää. Mistä sen sitten tieää, että osumia on tullut? No, dronesi tipuu alas!

Droneja on helppo lennättää ja niiden akut ladataan USB-portin kautta. Lentoaikaa on pauttiarallaa 5-6 minuuttia ja lataus kestää 49 minuuttia.

Tuoteinfo

  • Koko: 14,5 x 14,5 x 4 cm
  • Paino: 28 g.
  • lentoaika: 5-6 min.
  • Latausaika: 40 min
  • Ohjaimen kantomatka: 50 m
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi