logo.png

Conehead munapääperuukki

29,90 €

Varastotilanne
4 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Nämä eriskummallisen muotoista päätä kantavat Coneheadit ovat kotoisin planeetta Remulakista ja he saapuivat maapallollemme ensimmäistä kerta jo 70-luvulla. Näin siis jos uskot mitä TV-ohjelma Saturday night livessä (SNL) sanotaan. Ne jotka uskovat ja ne jotka nauravat Coneheadeille voivat nyt huokaista helpotuksesta, sillä vihdoinkin odotusaika on ohitse - Coneheadiksi muuttuminen on nyt vain muutaman klikkauksen päässä, koska Conehead-munapääperuukki on saatavilla!

Tämä päähän ja olet Conehead. Helppoa, erittäin yksinkertaista ja todella hauskaa.

Tuoteinfo

  • Koko: yksi koko, sopii kaikille
  • Materiaali: lateksi
  • Lisensoitu SNL-tuote
  • Vinkki: laita munapään sisälle esim. WC-paperia, jotta se pysyy paremmin muodossa
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi