logo.png

EasyDisco bilevalosetti

49,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Muuta makuuhuoneesi, olohuoneesi tai muu tila diskoksi tällä peilipallolla ja neljällä värifiltterillä varustetulla spottivalolla. Tästä setistä ei enää puutu kuin pakki. Aivan, kun tämän setin valot laittaa päälle, on enää vaikea peruuttaa bileitä. Kaikki joraa niin kybällä, että huominenkin on jo niin mennyttä tätä päivää.

EasyDisco muuntaa huoneen oikeaksi discoksi. Paketista löytyy motoroitu peilipallo, minispotti, jossa nelivärisuodattimet.

Rave on!

Tuoteinfo

Peilipallo: koko: 20 cm, toimii 1 x D-paristolla (ei mukana)

  • Minispot: koko: 12 x 5 cm , mukana tulee 4 värikalvoa, toimii verkkovirralla
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi