logo.png

Elektroninen päätöksentekoavustimen rakennussarja

10,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Tästä ei saa riemua vaan itse kasaamisesta, lisäksi tämä on myös ihan aito hyötylaite. Jos et osaa esim. juottaa, tämä on liian vaikea sinulle kasattavaksi. Jos osaat juottaa (huom. ei juoda -> juottaa, vaan sulattaa tinaa oikeaan paikkaan), osaat kasata tämän. No, mitä laite tekee?

Lähteäkö baariin kavereiden kanssa vai jäädäkö kotiin katsomaan televisiota tyttö-/poikaystävän kanssa? Molemmissa on tietenkin hyvät puolensa, joten päätöksentekotilanne on varsin kinkkinen. On aika ottaa Elektroninen päätöksentekijä esille ja antaa sen päättää puolestasi. Paina nappia ja kuulet kuinka päätöksentekijä alkaa arpoa päätöstään. Kiitos hienojen LED-valojen, voit ihailla päätöksen syntymistä. Ääni lakkaa ja LED-valo on pysähtynyt. Tunnet kuinka sydämesi lyö kiivaasti katsoessasi varovasti mikä tuli tulokseksi. LED-valo on pysähtynyt kyllä tekstin kohdalle. Jippii!

Ja kun huomenna siippasi mököttää, sano hänelle että lähdette shoppaamaan sinun piikkiisi, jos Elektroninen päätöksentekijä niin päättää. Toivo sitten peukut pystyssä, että laite pysähtyy 'ei' tekstin kohdalle.

Tuoteinfo

  • Virrankulutus 9mA
  • Käyttöjännite 1 x 9V paristo
  • Piirilevyn koko 55 x 30 mm
  • Pakkauksen koko 155 x 135 x 35 mm
  • Paino 44g
  • Automaattinen poiskytkentä
  • Vaikeusaste: helppo kasata
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi