logo.png

Eloonjäämissetti hätäteltalla ja foliomakuupussilla

24,90 €

Varastotilanne
5 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Survivalistit tai tuttavallisemmin preppaajat uskovat elämäntapaan, jossa pyritään valmistautumaan hätätilanteisiin sun muihin katastrofeihin. Preppaamisessa treenaillaan selviytymis- ja eloonjäämistaitoja sekä varaudutaan hätätilanteisiin varaamalla muun muassa vettä, ruokaa, ampuma-aseita sun muita tarpeellisia härpäkkeitä käden ulottuville, koska ikinä ei tiedä milloin se iso kello kumahtaa tai kulman takana lurkkiva onnettomuus tapahtuu.

Preppaajien piirissä tunnettu käsite on Bug Out Bag (BOB) eli reppu tai laukku, jonka avulla pystyt selviytymään 72 tunnin ajan kriisin alkuvaiheessa.

No, tämä setti ei suunniteltu pelkästään preppaajien BOBeihin vaan sopii loistavasti patikointiin, vuorikiipeilyyn ja paljon muuhun. Sekä teltta että makuupussi ovat erittäin kevyitä, lämpöä hylkiviä, kylmää eristäviä ja valmistettu repeämättömästä materiaalista. Teltta sisältää narut ripustamista / kiinnittämistä varten. Koko setti voidaan taittaa pieneen tilaan (noin 23 x 17 cm), eli se on helppo kuljettaa ja heti käyttövalmis. 200 grammaa painava hätäteltta pystytetään hätätilanteessa välittömästi ja suojaa sinua ja kumppaniasi kylmältä, tuulelta ja sateelta.

Hanki nyt setti, joka sopii kuin nuuska huuleen autoosi, vaellukselle tai matkalle, koska kaikkeenhan pitää varautua.

Be prepared!

Tuoteinfo

  • Makuupussi: mitat noin 210 x 90 cm
  • Hätäteltta: 2 hengelle, noin 240 cm pitkä
  • Ominaisuudet: Erittäin kevyt, lämmönkestävä, kylmää eristävä
  • Muuta: Sisältää köyden teltan ripustamiseen / kiinnittämiseen
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin