logo.png

Exentri lompakko, musta

49,00 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Etsitkö lompakkoa, joka olisi tyyliltään klassinen, mutta ominaisuuksiltaan huippumoderni sekä erittäin käyttäjäystävällinen? Lompakossa pitäisi olla tilaa korteille sekä seteleille. Lisäksi siinä voisi olla juju, vaikka sellainen, että kaksi suosituinta korttia saisi lompakosta ulos ihan vaan peukalon nappauksella. Kuulostaa tosihyvältä, mulletoi!

Exentri on pohjoismaiden öljysheikkimaan tuotos. Joo-o, siellä Norjassa kun kaikilla on rahaa, niin lompakolla on oikeasti väliä. Nyt Norjalaiset ovat tuoneet markkinoille turskan ja öljyn lisäksi mahtavan lompakon. Exentri-lompakko on nahkaa ja terästä. Lompakon nahkakuoren sisällä olevat teräslevyt pitävät huolen korttiesi kunnosta, teräslevyt kun estävät lompakon vääntymisen. Tilaa lompakosta löytyy seitsemälle kortille ja setelitkin mahtuvat lompakkoon ilman, että niitä tarvitsee taittaa.
Huippua lompakossa on sen pikataskut. Niiden käyttö muistuttaa kosketusnäytön hiplaamista, sillä lompakon etu- ja takapuolen kortin saa ulos ihan pienellä liikkeellä.

Tuoteinfo

  • Koko 9 x 7 x 1 cm
  • Materiaalit: teräskuori ja nahka
  • 7 korttipaikkaa
  • Tasku seteleille
  • Muotoilun ansiosta kortit ja setelit pysyvät turvallisesti paikallaan

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja