logo.png

Flipperilasi

16,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

On oltava jotain parempaa kuin monopoli ja pleikkarikolmosen änäri lauantai-iltana. Jotain joka sopii kaikille porukan tyypeille riippumatta siitä, onko hyvä missään muussa kuin suun soittamisessa tai uhoamisessa. Kaikki klassikkojuomapelit, kuten Macgyver juomapeli on jo niin nähty ja jo niin pelattu loppuun, kun kaikki jaksotkin muistaa unissaan! Joten mitä ihmettä sitä sitten seuraavaksi keksisi...sukan kutomista?

Olutlasi flipperillä on oiva lisä juomapelien valikoimaan! Laitat mukana tulevan kuulan vierimään lasia alaspäin ja se kertoo sinulle juomapelin tavoin, mikä seuraava siirtosi on! Se siis päättää puolestasi, juotko ollenkaan, kumoatko koko tuopin vai otatko vain pienen huikan! Peli-ilta saa hiukan toisenlaisen twistin, kun koko joukolla on kädessään tämä flipperituoppi!

Tuoteinfo

  • Mitat: 19cm korkea
  • Tilavuus: n. 0.5L
  • Materiaali: muovi
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi