logo.png

Fonduekaruselli

89,90 €

(norm. 95,90 €)
Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Pöydät ovat ahtaita ja kaikkien vieraiden on vaikeaa yltää kaikkiin fondueherkkuihin? Ei ole enää.

Tässä padassa yhdistyy niin hieno ulkomuoto, herkut kuin myös kätevyys. Nimittäin fonduepata sisältää kaikki maisteluhaarukat, padan, astiat dipattaville herkuille sekä tietysti karusellinimen antavan padan jalustan joka pyörii. Eli sitten kun ne suklaafonduen vaahtokarkit just sattuvat olemaan väärällä puolella ja kaverikin kaipaisi sun mansikoita niin eikun pikku pyöräytys niin vaihto on tehty. Kuinka kätevää! Lisäksi kaverin pöpöt ei sekoitu omiisi, sillä fonduen haarukat on värikoodattu. Pysyy jokaisen haarukka itsellä! Suklaat tai juustot voit sulattaa fonduepannussa, joka toimii kaikilla liesillä.

Tuoteinfo

  • Sisältää: 22 osaa, 6 värikoodattua haarukkaa, kastikekarusellin, padan, polttimene ja kehyksen, 6 dip-kulhoa, 6 kastikekauhaa, ja saksankieliset ohjeet.
  • Koko: Pannun korkeus 22cm, karuselli jonka halkaisija 39 cm. Karuselliosa on tulenkestävä. Suositeltu täyttömäärä max. 1 litra.
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi