logo.png

Glow Brick vihreä

34,90 €

(norm. 37,90 €)
Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Me olemme jo pitkään ihmetelleet minne kaikki fosforijutut ovat kadonneet? Onko todellakin käynyt niin ikävästi, että korkeampi teknologia on syrjäyttänyt tuotteet, joiden valmistuksessa on käytetty yhtä maapallomme mielenkiintoisimmista alku-aineista? Helpotukseksi fosforin ystäville ja tietenkin myös kaikille muille voimme kertoa, että fosfori on tullut keskuuteemme takaisin aivan uudella ryminällä ja tällä kertaa tuotteen nimi on: Glow Brick!

Mulletoi.comin työntekijöiden keittiöfysiikan perusteiden mukaan fosfori on ainetta, joka varastoi valoa valoisassa ja sitten vapauttaa sitä pimeässä. Tarkempaa tieteellistä selitystä emme osaa antaa, mutta eiköhän selityksestämme saa kuitenkin fosforin idean selville.

Glow Brickissä on tätä ihme alkuainetta sullottuna hehkulampun muotoon ja kaikki tämä vielä massiivisen lasipalikan sisällä. Esine on todellakin uskomattoman kaunis jo sellaisenaan. Glow Brickin todellinen ja suorastaan taikamainen ominaisuus tulee esille vasta kun valot laitetaan pois. Kun Glow Brick on valoisassa huoneessa se 'kerää' itseensä valoa. Valojen sammuttua tai hämärän muuten vaan tultua, Glow Brick aloittaa uskomattoman fosforoidun loistamisensa. Koska fosfori on lampun muodossa, näyttää aivan siltä kun sinulla olisi hehkulamppu, joka leijuisi ilmassa.

Kiitos Glow Brickin, nyt ne jotka eivät osaa nukkua täysin pimeässä saavat valoa huoneeseensa juuri sopivasti ja vielä huippu designilla höystettynä.

Tuoteinfo

  • Koko: 11 x 8 cm
  • Paino: noin 1 kg
  • Valmistettu lasista
  • Brändi: Suck UK
  • Väri: Vihreä

Asiakkaiden suusta