logo.png

Haraldin kaljatorvi

15,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Viikinkipäällikköjen ylipäällikkö on luonnollisesti Harald. Harald on niin täynnä barbaarimiesvoimaa, että sitä suorastaan tihkuu hänen korvistaankin. Ja kun barbaarienbarbaari juo kaljaa, silloin viis veisataan pullosta. Harald ottaa kaljatorvensa ja hänen kaverinsa kaataa torveen juomaa. Ei siemailua, ei mitään tippalukkoja, pelkkää kaatoa ja isoa sellaista.

Haraldin kaljatorvi on äijäjuttu. Torvea käytetään siten, että juoja ottaa torven ohuen pään suuhunsa ja kaataa sitten itse tai antaa toisen kaataa esim. olutta torven toiseen päähän. Kohta onkin olut jo mahassa. Torvessa on naru, jotta torvi ei huku vaikka sitä tulisikin käytettyä hieman liikaa.

Tuoteinfo

  • Koko: 37 x 12 cm
  • Torvessa ei ole tippalukkoa eikä muutakaan juomanhidastinta
  • Tosiäijille

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi