logo.png

Karkota Hyttyset -avaimenperä

12,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Oletko kyllästynyt istumaan nuotiolla vuorattuna kankaaseen päästä varpaisiin, silmän vain näkyvissä, että osaa makkaran paistaa oikein? Unohda hyttyssuihkeet ja iholle levitettävät pahanhajuiset karkottimet. Astu nykyaikaan!

Tämä pieni ja kätevä hyttysen karkotin käyttää kehittyneitä taajuuksia hyttysten karkoittamiseen. Istu vaikka peppu paljaana suoraan saunasta nuotiolla, hyttyset pysyvät kaukana upean mukana kulkevan karkoittimen ansiosta! Karkotin lataa itseään aurnkovoimalla, joten pattereista ei tarvitse huolehtia! Täydellistä!

Laite kestää täysin ladattuna 2-4 tuntia ja kun akku vähissä, aurinkopaneelit valoa kohti!

Tuoteinfo

  • Brändi: Kikkerland

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi