logo.png

Kokoonmenevä silikonijuomapullo

9,90 €

Varastotilanne
5 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kaikki kasaan taittuvat jutut ovat mielestämme ihan mahtavia. Ensinnäkin, ne menevät pieneen tilaan ja toiseksi, niihin on vaadittu insinöörisuunnittelutaitoa. Kolmanneksi voitaisiin vielä todeta, että usein kasaan taittuvista jutuista on vielä jopa hyötyä!

Tällä kertaa on taitettu juomapullo. Ja heti perään takariviltä huudetaan: "Onhan näitä ennekin ollut!" Ei ole, tällaista. On ollut juomapusseja, jotka saa käärittyä, mutta tämä on ihan aidosti pullo. Juju on silikonissa, joka menee "teleskooppimaisesti" kasaan.

Pullosta on helppo juoda eikä se kolise. Oikeasti hyvä tuote.

Tuoteinfo

  • Koko taitettuna: 6 x 9, 5 cm
  • Tilavuus avattuna: 200 ml
  • Paino: 120 g
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi