logo.png

Light My Fire Rasiasarja, Sininen

29,90 €

Varastotilanne
4 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Oletko kuullut huhun kolmiosaisesta kuljetusjärjestelmästä, joka on vesitiivis ja iskunkestävä? Huhun mukaan voit kuljettaa pinoon kasattavissa rasioissa mitä vain, minkä tulee pysyä kuivana, suojassa ja organisoituna. Eipä mene enää myslit ja jogurtit sekaisin ennen aikojaan.. ja retkeillessä pysyy tulitikut, sytkärit, ensiaputarvikkeet ja elektroniikka varsin nätisti omalla lokerossaa siistinä ja kuivana.

Pakkaus sisältää kolme erikokoista läpinäkyvää säiliötä/rasiaa. Rasiat lukittuvat toisiinsa kierrelukituksella. Rasioissa on kaksinkertainen tiiviste, minkä vuoksi rasiat ovat ilmatiiviitä. Rasiat kestävät konepesun.

Tuoteinfo

  • Tilavuudet: 112 ml, 300 ml ja 540 ml
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi