logo.png

Poikain BBQ-setti

29,90 €

Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Pojat ovat poikia ja pojilla on tunnetusti aina hauskaa. Joskus hauskanpito perustuu hyvin yksinkertaiseen huumoriin ja on jopa olemassa hetkiä, kun pojat naureskelevat jutuille jotka saavat herkkähipiäisen posket punoittamaan. Yksi esimerkki tällaiselle huumorille saattaisi olla hetki, kun pojat aloittavat makkaroiden grillaamisen. Makkara, tuo usein käyrähkö lihapötkylä, saattaa muistuttaa jonkun mielestä jotain maskuliinista juttua ja sille sitten nauretaan kovaan ääneen höröttäen. Kun vielä kerromme, että tämän grillisetin avulla saat laitettua tuon lihapötkylän sojottavaan asentoon teräksisen miessiluetin eteen, on mies(poika)lauma höröttämässä jo niin, että oksat pois ja naisista viis.

Koska naiset tekevät useissa parisuhteissa ostopäätökset, sisältää tämä sangen erikoinen BBQ-setti myös naisille sopivan BBQ-työkalun: grilliherkun nimeämistyökalun. Paketin mukana tulee merkitsin, jolla voit polttaa lihan, maissin tai vaikka kalan pintaan nimesi. Homma toimii samalla tavalla kun karjanmerkkaaminen entisaikoina. Laita polttorautaan oikeat kirjaimet, kuumenna polttorauta ja törkkää sillä grillikohdetta. Kirjaimia tulee peräti 80kpl ja tekstiä saa merkitsijään jopa kahteen riviin.

Kiitos pojille siitä, että nyt naisetkin saavat hassutella BBQ-juhlissa.

Tuoteinfo

  • Pituus: Makkaratikku: 51 cm, polttorauta: 47 cm
  • Materiaali: ruostumaton teräs
  • Setti sisältää makkaratikun ja polttoraudan sekä 80 polttorautakirjainta

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi