logo.png

Summer kokoontaitettava tuoli kylmälaukulla

39,95 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Istuminen on mukavampaa kuin seisominen. Jakkara on täten hyvä juttu. Jotta istuminen olisi vieläkin mukavampaa, olisi istuessa kiva nautiskella jotain kylmää juomaa. Supermukavaa istumisesta tulee kun kädessäsi on kylmä juoma ja tiedät, että istut lisää kylmää juomaa/ruokaa sisältävän arkun päällä. Tästä pääsemmekin suoraan tuotteeseen nimeltä: Summer kokoontaitettava tuoli kylmälaukulla.

Tämän jakkaran alla olevassa kylmälaukussa kuljetat juomat eväät. Tuoli taittuu kivasti kasaan ja se on helppo kuljettaa mukana. Ei muuta kuin istu ja nauti.

Tuoteinfo

  • Koko: 30 x 20 x 30 cm
  • Materiaali: Terästä/polyesteriä
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi