logo.png

Supergrillihiili

9,90 €

Varastotilanne
6 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Erämetsällä, pilkkireissulla tai muuten vaan retkeillessä tarvitaan tulta, jotta saadaan pihvit paistettua tai sumpit keitettyä. Harvoin sitä kuitenkaan jaksaa raahata kymmenen kilon hiilisäkkiä mukanaan, joten tulenteko vaatii vaivaa risujen keräilyn ja muun nynnymäisen näpertelyn parissa. Jotta hienot luontokokemukset eivät menisi pilalle tulentekokiukuttelun takia, haluamme tarjota hyvän tulenteko vaihtoehdon. Se ei sytyttäjältä paljon vaadi ja tuo lämpöä kuin juhannuskokko konsanaan. Hyvät erämiehet ja -naiset: Supergrillihiili!

Yksi Supergrillihiili riittää hyvin neljän hengen ruokien laittoon. Ja huippua on, että Supergrillihiili on valmis kolmessa minuutissa! Eikä vaatteet haise ulkoilun päätteeksi savulle, sillä Supergrillihiili palaa savuvapaasti. Ja sytyttäminen on helppoa: pidä tulitikkua tai sytytintä hiilen keskiosassa ja hetkessä hiili syttyy tuleen. Tämän jälkeen hiili 'palaa' noin kolme minuuttia ja sitten hohkaa kuumana kuin mikä. Paketti sisältää viisi superhiiltä.

Herrasmiehet eivät hansikkaitaan likaa risuja keräillessä jonkin nuotion tähden, vaan he nauttivat nopeasta ja tehokkaasta supergrillihiilen synnyttämästä tulesta.

Tuoteinfo

  • Koko: 12 x 12 x 4 cm
  • Paino: 400 g/hiili
  • Paketti sisältää viisi superhiiltä

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi