logo.png

Taittolapio, kuokka ja vasara

12,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Silloin kun rakentaa, kaivaa tai raivaa jotain, silloin tarvitaan lapiota, kuokkaa ja vasaraa. Yleensä edellä mainittuja toimenpiteitä pitää harjoittaa pakon sanelemana eli esimerkkitilanteita ovat mm. auto on jumissa lumipenkassa, teltan ympärille pitää kaivaa oja sateen takia tai jotain nyt vaan pitäisi vasaroida. Olemme tottuneet siihen, että lapio, kuokka ja vasara ovat isoja työkaluja, mutta nyt siihen tulee muutos. Tämä aivan holtittoman näppärä multityökalu yhdistää kaikki edelliset ja kasaantaittelun ansiosta se tarjoaa ne vielä superpienessä koossa!

Taittolapio, kuokka ja vasara on yhtä kuin lapio, kuokka ja vasara (oho!) Koko komeus on mattamustaksi maalattua metallia ja nerokkaan taitteluominaisuuden takia se mahtuu helposti vaikka auton hansikaslokeroon tai reppuun, jopa taskuun. Mukana tulee nylonpussi, jonka sisällä työkalu kulkee mukavasti.

Tuoteinfo

  • Koko: Kasattuna: 42 x 16 cm, taitettuna: 16 x 9 x 5 cm
  • Materiaali:maalattu metalli

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi