logo.png

Taskulamppu magneetilla

17,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Valoa pimeään ja tunnelin päähän! Taskulamppu magneetilla on kätevä apuri jokaiseen hämärään tilanteeseen. Taskulampun voi kiinnittää joko klipsillä tai magneetilla näyttämään valoa, jotta kädet jäävät vapaaksi muihin tehtäviin. Käytännöllinen ja monipuolinen lamppu on kaiken lisäksi ohut ja superkirkas, sillä siinä on 6 lediä! Pidä aina saatavilla jääkaapin ovessa, autotallissa tai hansikaslokerossa.

Tuoteinfo

  • Mitat: 16 x 2,7 x 1,9 cm
  • Paino: 454 g
  • Patterit: 3 x AAA (ei sisälly pakkaukseen)
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi