logo.png

Tinder dust tervashake -sytytysapu

7,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Taasko olet kaatamassa bensaa takkaan tai nuotioon, koska et saa tulta muuten syttymään? Älä hyvä ihminen leiki hengelläsi, vaan hanki mieluumminkin Tinder Dust-tervashaketta ja sytytä takka turvallisesti.

Tinder Dust syttyy helposti ja tuottaa todella kuuman liekin. Puru on pakattuna kätevään, siistiin ja vedenpitävään peltirasiaan. Puru syttyy helposti ja palaa pitkään. Toimii täydellisenä sytykkeenä myynnissämme oleville Fire Steel -tuluksille.

Tuoteinfo

Koko: 7 x 7 x 2,5 cm
Haketta rasiassa: 28 g
Riittää moneen sytytyskertaan

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi