logo.png

Valaiseva juomapullo

29,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Retkeillessä on ainakin kaksi tärkeää asiaa hengissä pysymisen ylläpitämiseksi: valo ja juomavesi. Ilman valoa on vaikea pimeässä nähdä ja ilman nestettä ei mistään tule mitään. Onneksi taskulamppu ja vesipullo on jo keksitty ja ne toimivat oivina retkeilyvarusteina, mutta jälleen kerran kysymme missä on se juju? Juomapullo ja taskulamppu on yhtäkuin tylsää. Mutta entäpäs jos nämä saisikin yhdistettynä? Johan kuulostaa jännältä ja hauskalta! Tunnetusti Mulletoi.comista saa sitä mitä tilaa, joten olkaa hyvä ja nauttikaa Valaisevasta Juomapullosta.

Valaisevan Juomapullon valo ei olekaan ihan mikä tahansa perusfikkari, vaan se saa virtansa auringonvalosta. Aivan, pullon korkissa on siis aurinkopaneeli, joka kerää auringonvalon energiaa talteen ja se sitten hyväksiekäytetään lampun valona. Koska vesi johtaa valoa hyvin, tulee vesipullon valosta hyvin valaisevaa. Nerokasta, eikö vain? Eikä tässä vielä kaikki: voit valita onko valo valkoista vai punaista!

Valaiseva vesipullo on retkeilijöiden ihme&kumma-kapistus numero yksi.

Tuoteinfo

  • Koko: 21 x 9 cm
  • Paino 0,3 kg
  • Tilavuus n. 1 litra
  • Täysin eristetty valo-osa (ei kosketuksissa nesteen kanssa)
  • Kaksi eri väristä LED-valoa (valkoinen ja punainen)
  • Jopa 12 tuntia valoa täydellä latingilla
  • Täysilatinki saadaan aikaseksi noin 4 tunnin auringonvalolla

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi