logo.png

Z-Bag nerokas olkalaukku

23,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Olkalaukut eivät ole mikään uusi juttu, mutta tämä Z-Bag on hyvä olkalaukku ja siksi se löytyy Mulletoi.comista. Siinä kun on hyviä juttuja, joita on ihan aidosti ajateltu juuri tämän päivän käyttäjää ajatellen.

Olkaimesta löytyy paikka kännykälle ja repun takana on heijastinnauhat. Materiaali on vedenkestävää. Myös lannevyö löytyy ja siinä on paikka vaikka avaimille tai lompakolle. Reppua ei siis tarvitse ottaa aina selästä pois kun tarvitse pikkuesineitä kuten lompakkoa tai kännykkää.

Tuoteinfo

  • Mitat: leveys 35 cm, pituus 45 cm
  • Erittäin mukava pitää
  • Anatomisesti muotoiltu, pehmustettu leveä olkain
  • Kolme monitoimista ulkotaskua
  • Laadukas vedenpitävä kangas (100% polyesteri)
  • Väri: Tumma antrasiitti

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi