logo.png

Go Design Matkaajan ensiapupakkaus

9,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Sanotaan, että reissussa rähjääntyy. Onneksi on olemassa ensiapupakkaus, joka on niin kätevä, että se kulkee helposti mukana. Sen avulla pieniä "rähjääntymisiä" voidaan korjata helposti.

Paketti sisältää 3 isoa läpinäkyvää laastaria, 3 isoa ihonväristä laastaria, 5 x pieni läpinäkyvä laastaria, 5 x pieni ihon värinen laastari, 5 x pyöreä laastari, 1 x jätti-isolaastari (5 x 10 cm), 2 x antibakteeripyyhe, 1 x leikkausteippirulla ja 2 x puuvilla sideharsoliina.

Tuoteinfo

  • Koko: 9 x 9 x 3 cm
  • Brändi: Go Travel
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi