logo.png

Go Design Sun Soaker auringonottotyyny

13,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Auringonottamisen haasteena on muuttuva sää. Aurinko kuin harvoin mollottaa koko päivää kirkkaalta taivaalta. Joku kansanedustajamme jopa laulaa, että aurinko paistaa ja vettä sataa, taitaa tulla kesä. Muuttuvan sään takia auringonottotyynyltä vaaditaan suuria: pientä kokoa, veden kestävyyttä ja maksimimukavuutta.

Sun soakererissa on käytetty aikaa suunnitteluun. Sen materiaalivalinnat ovat onnistuneita, sillä se tuntuu mukavalta. Tyyny on puhallettava, joten ilmat pihalla se vie tilaa hyvin vähän. Ilmasäiliön päällä on verkkokangasta jonka ansiosta auringonottohiki ei jää limaisesti tyynyn ja ihon väliin. Hyvä ominaisuus on tyynyssä oleva klipsi, jonka avulla sen saa vaikka pyyhkeeseen kiinni. Näin se ei sinkoile tuulen mukana, vaikka sinä kävisitkin uimassa auringonoton lomassa.

Tuoteinfo

  • Koko: 39 x 31 cm
  • Valmistaja: Design GO
  • Brändi: Go Travel

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi