logo.png

Kärpäslätkäpistooli

8,90 €

Varastotilanne
13 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Bzzzzz, iiiiiiiii, surrurrurruur. Aivan, nuo ovat melko kehnoja ötököiden äänikuvailuja, mutta monia meistä häiritsee kuokkavieraskärpäset, makuukammarin piinahyttyset ja tiesmitkälie siivekkäät otökät. Mielestämme kaikenlaisten myrkkysuihkeiden käyttö edellä mainittuja kohtaan on melko tylsää ja harrasmieshän ei käsiä likaa moisten ötököiden takia. Ratkaisuksi jää siis Mulletoi.comin uskomaton Kärpäspyssy!

Kärpäspyssyssä on suuret 'kämmenet', jotka kläpsähtävät nopeasti kiinni pyssy liipaisinta painettaessa. Tämä tietenkin edellyttää sitä, että pyssy on viritetty. Virittäminen tapahtuu harppuunan tavoin: vedetään vipumekanismi taakse ja sillä selvä. Pyssyn 'kämmenissä' on pieniä reikiä. Nämä reiät ovat sitä varten ettei terminoitavaksi päätetty lentävä ötökkä pääsisi 'kämmenien' sulkeutumisesta johtuvan ilmavirran takia karkuun. Ja tietenkin toisessa 'kämmenessä' on pistetaulu, joka kertoo sinulle kuinka ammattilainen olet ötököiden listimisessä.

Tuoteinfo

Koko: 37 x 17 cm
Valmistettu muovista
Toimii jousella

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi