logo.png

Sahara riippumatto

149,00 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Mitä Saharassa on paljon ja mitä sieltä ei löydy ollenkaan? Tähän kysymykseen käy vastaukseksi muun muassa hiekka ja puut. Hiekkaa löytyy, mutta puita ei. Täten normaalin riippumaton haltija ei voi Saharassa laittaa riippumattöpötkötellen, sillä siellä ei ole paikkaa riippumaton ripustamiseen. Vaan kukapa nyt puita tarvitsee riippumattoa varten? Saharassakin voi siis riippumattoilla.

Sahara-riippumatto on riippumatto ja riippumattoteline yhdistettynä. Teline on helppo kasata ja riippumatossa on hyvä pötköttää. Teline ei estä riippumaton heilumista, mutta teline ei painakaan tonnia, vaan vaivaiset vähän yli 10 kiloa! Etkä edes tarvitse työkaluja, sen kun kliksauttelet osat paikoilleen. Ho-hoh-hoo, kun on niin naurettavan helppoa!

Tuoteinfo

  • Pituus: 350-280 cm(säädettävissä)
  • Korkeus: 130 -100 cm (säädettävissä)
  • Telineen materiaali: teräs
  • Riippumaton materiaali: 70% puuvilla, 30% polyester
  • Riippumaton koko: 210 x 100 cm
  • Pötköttelijä saa painaa maksimissaan 135 kg

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi