logo.png

Radio-ohjattavat taistelutankit

64,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Maalaiva eli panssarivaunu eli tankki on teleketjuilla kulkeva vahvasti panssaroitu sotakone, joka on yleensä varustettu tykillä. Mulletoi.comin radio-ohjattava tankki ei ole vahvasti panssaroitu, mutta se kulkee telaketjuilla, sillä voi sotia paketin mukana tulevan toisen tankin kanssa ja siitä on toimiva tykki! Selvää on se, että vain toinen panssarivaunu selviää voittajana.

Paketti siis sisältää 2 tankkia ja 2 ohjainta. Tankkeja voi ajaa yksin tai kaksi yhtäaikaa. Ohjattavanasi on liikuteltava tankki sekä siinä oleva tykkitorni, jonka aseistukseen kuuluu IR-säteitä (infrapuna) ampuva mörssäri ja konepistooli. Jos tankkisi saa osuman, se alkaa nykiä äänekkäästi. Muutamaan sekuntiin vastustajasi ei pysty ampumaan sinua. Tämä siksi, että sinulla on mahdollisuus paeta ja ryhtyä vastaiskuun. Tankin katolla olevat merkkivalot kertovat kuinka monta osumaa olet saanut. Neljä osumaa ja olet pelistä pois.

Tämä on radio-ohjattavien taistelupelien ykkönen. Niin hauskaa ja jännää, että housut repeävät. Tämä on fakta, sillä näin kävi toimistomme ottelussa.

Tuoteinfo

  • Koko: 22x6,5x7 cm
  • Paketti sis.: 2 x tankki, 2 x ohjain ja tarvittavat paristot
  • Taajuudet: 27 & 40 MHz
  • Ohjaus: eteen, taakse, vasemmalle, oikealle
  • Liikuteltava tykkitorni ja osumailmaisin
Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Haribo Fun City Mix -näytepussi kaikkiin ostoksiin
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Matkasetti lisäksi kaupan päälle yli 40 € ostoksiin
Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta