logo.png

Radio-ohjattava lentoauto

29,90 €

Varastotilanne
2 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Helikopteri on nasta peli, mutta se ei silti ole auto ja auto on aina kuitenkin auto. Lentoauto on sitten ihan omaa kaliiperia ja sellaisia odotamme hartaasti. Odottelun lomassa voimme tutustua lentoauton toimintaan hankkimalla tämän mahtavan hienon radio-ohjattavan Lentoauton.

Tämä yhdistää ihan aikuisten oikeasti RC-auton ja -helikopterin. Voit ajaa tällä lattialla ja kun kynnys tulee eteen, nosta auto ilmaan!

Lentoauto ei ole kooltaan iso, se on pituudeltaan 10 cm ja painoltaan noin 90 grammaa. Lentoautoa ohjataan paketin mukana tulevalla ohjaimella, jossa on kaksi kontrollointitikkua. Toisella kontrolloidaan kaasua ja toisella ohjataan kulkusuuntaa (oikealla, vasemmalle, eteen- tai taaksepäin). Lentoautossa on gyro, joka pitää sen vakaana ilmassa.

Lentoautossa on mikroakku (LiPo), joka ladataan ohjaimesta saatavalla virralla. Lataamiseen menee aikaa noin 30 minuuttia ja täydellä latingilla voi lennellä/ajaa yhtämittaista menoa noin 6-8 minuuttia. Laskeudu välillä ja anna akun "levätä", niin saat lentoaikaa vielä pari minuuttia lisää.

Tuoteinfo

  • Koko: 10 x 5 cm
  • Ohjain tarvitsee 6 x AA-paristoa (ei mukana)
  • Lentoaika täydellä latingilla n. 6-8 min.
  • Kopterissa on LED-valot
  • Lennättämisen vaikeustaso: helppo
Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Haribo Fun City Mix -näytepussi kaikkiin ostoksiin
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Matkasetti lisäksi kaupan päälle yli 40 € ostoksiin
Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin