logo.png

Radio-ohjattava Pathfinder mikrohelikopteri

9,90 €

Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Syystä tai toisesta insinöörit ja kaiken maailman tiedemiehet yrittävät kehittää tekniikkatuotteista aina vaan pienempiä ja pienempiä versioita. On alle sentin paksuisia kännyköitä ja suorastaan jo järjettömän pieniä tietokoneita. Tämän radio-ohjattavan Mikrohelikopterin kohdalla voimme kuitenkin todeta, että tällä kertaa he ovat onnistuneet täydellisesti!

Pienuuden (17 cm), keveyden (10g) ja huippusuunnittelun takia tämä radio-ohjattava kopteri kestää, kestää ja kestää mitä hurjimmatkin tonttiin ajamiset. Kopterin runko on kokonaan valmistettu ohuista muoviputkista. Putket on kasattu siten, että ne muodostavat kestävän, mutta todella kevyen rakenteen. Kopteria ohjataan paketin mukana tulevalla ohjaimella, jossa on kaksi kontrollointitikkua. Toisella kontrolloidaan kaasua (kopteri nousee tai laskee) ja toisella ohjataan kopterin kulkusuuntaa (oikealla tai vasemmalle). Kopteri lentää siis automaattisesti hiljakseen eteenpäin. Sinun tehtäväksesi jää ohjata lennon kulkusuuntaa sekä säädellä lentokorkeutta.

Mikrohelikopterissa on luonnollisesti mikroakku, joka ladataan ohjaimesta saatavalla virralla. Lataamiseen menee 10-20 minuuttia ja täydellä latingilla kopterilla voi lennellä noin 3-5 minuuttia. Kopterin ohjaimessa on säätönappulat, joilla voidaan vaikuttaa kopterin perän kontrolloitavuuteen. Paketista otettu kopteri saattaakin aluksi lentää voimakkaasti pyörien, mutta ohjaimen säätönapeilla pyöriminen saadaan kuriin ja lento muuttuu vakaaksi. Toki lentokokemuksella on myös vaikutusta lentämisen sujuvuuteen. Haluamme kuitenkin painottaa, että kopteria on ehdottomasti helppo lennättää. Muutama lentokerta saattaa kuitenkin alkuun kulua ennen kuin oppii tekemään riittävän pieniä ja lyhyitä ohjausliikkeitä ohjaimen ohjaintikuilla.

Mikrohelikopterin lentonopeuteen eteenpäin voi vaikuttaa siten, että teippaa esim. klemmarin kopterin nokkaan. Tämän ansiosta kopteri kallistuu lentäessään hieman enemmän eteenpäin ja tästä seuraa suurempi lentonopeus eteenpäin sekä vakaampi lento.Paketin mukana tulee kaksi pientä metallilevyä, joissa on teippiä toisella puolella.

Radio-ohjattava mikrokopteri ei vaadi paljon tilaa lennättämiseen ja sen takia sitä voikin lennättää esim. sohvalta käsin. Mikrokopteri on super!

HUOM! Kopterin ohjaimessa on valittavana kolme eri taajuutta (a,b ja c). Tämä tarkoittaa sitä, että kolmella mikrokopterilla voi lentää yhtäaikaisesti. Aktivoidaksesi tietyn taajuuden, valitse taajuus ohjaimesta, laita ohjain tämän jälkeen päälle ja sitten vasta helikopteri päälle.

Tuoteinfo

  • Koko: 17 x 7 x 4 cm
  • Ohjain tarvitsee 6 x AA-paristoa (ei mukana)
  • Helikopteri on laatutarkistettu Suomessa
  • Lentoaika täydellä latingilla n. 3 min.
  • Kopterin sisällä on vilkkuva LED-valo
  • Lennättämisen vaikeustaso: helppo
  • Tuotteen väri saattaa olla eri kuin kuvissa


Huom! Tuotteen mukana ei tule ruuvimeisseliä, vaikka suomenkielisissä ohjeissa niin mainitaankin.
Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Haribo Fun City Mix -näytepussi kaikkiin ostoksiin
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Matkasetti lisäksi kaupan päälle yli 40 € ostoksiin
Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta

Näytä lisää kommentteja