logo.png

RaceBak juomasäiliöpaita

119,90 €


Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Kun urheileminen tarkoittaa sinulle hikoilua, tulee sinun varautua nestetankkaukseen. Juomapullojen mukana kantaminen on niin vanhaa aikaa, että oksat pois. Nyt urheilujuoma kuljetetaan integroituna urheilupaitaan. Siis mitä? Keksintö on nimeltään RaceBak.

Juomasäiliöpaita on kokonaisuus, jossa nesteytysratkaisu on integroituna tekniseen paitaan. Tämä soveltuu erityisen hyvin kestävyyslajeihin. Yli tunnin lenkeille, mäkiseen maastoon, pyöräillessä tai muiden kestävyyslajien parissa. Paidan ansiosta kätesi on vapaana ja juoman paino jakautuu tasaisesti.

Hajuttoman ja makua päästämättömän Camelbak HydroTanium säiliön tilavuus on 2,1 litraa. Eristetty PureFlow juomaletku pitää letkussakin olevan nesteen viileänä. Letkun päässä on Ergo HydroLock venttiili ja Big Bite Valve tipaton suukappale. Johan on teknisiä nimiä!

Tekninen ja hengittävä paita mahtuu mukavasti paksumman paidan tai takin alle. Paita on mukavasti viilentävä ja nopeasti kuivuva. Näin se varmistaa mukavan suoritustason. Teknisellä tasolla paidan tärkeimmät ominaisuudet ovat: Litteät saumat, 1/4 pituinen vetoketju, Hydropouch tasku säiliölle, QuickFit juomasäiliön nopea käsittely sekä eristetty selkäosa, joka lisää mukavuutta.

Paidan lisäominaisuutena voimme mainita vielä ulkonäön: tätä paitaa päällä pitävä ei voi olla muuta kun pro-luokan urheilija!

Tuoteinfo

  • Koko: S (89-97cm), M (97-103cm), L (104-112cm), XL (112-119cm)
  • Paino: Ilman säiliötä 150g, täydellä säiliöllä 2,14kg
  • Materiaali: säiliö: 100% polyesteri, paita: 75% polyamidi, 25% elastaani
  • Konepestävä
  • Paidalla kahden vuoden ja juomasäiliöllä sekä letkulla 10 vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu
Ostajan edut
Aina nopea 1-2 arkipäivän toimitus
Haribo Fun City Mix -näytepussi kaikkiin ostoksiin
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Matkasetti lisäksi kaupan päälle yli 40 € ostoksiin
Ilmainen toimitus yli 50 € ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta