logo.png

Hulk-muki

14,90 €

Varastotilanne
11 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Tiedättehän sen hetken aamulla, kun pitäis tehdä töitä ja keskutella työkavereille, mutta kotona oli kahvi loppu. Eikä työpaikallakaan ole kukaan sitä keittänyt. Kohta jo lounasaika eikä kupillista ole saatu. Vihastuttaako, ärsyttääkö? Kuin Hulkia konsanaan! Kestä hetki vielä ja sammuta piilevä tuskasi sitten kupposella kahvia keraamisesta Hulk-mukista. Ah, johan helpottaa ja kiukku laskeutuu. Toisin kuin Hulk-muki paralla. Se on vihreä tästä ikuisuuteen. Nauti siis kahvikupposestasi tietäen, että jollain muulla menee sinuakin huonommin.

Tuoteinfo

  • Mitat: 8,9 x 15 x 10,6 cm
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi