logo.png

Hydraulinen robottikäsi

29,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Nyprääminen on todella hauskaa puuhaa. Ja nypräämisellä tarkoitamme sellaista touhuamista, jolla välttämättä ei ole mitään suurempaa tarkoitusta, mutta jonka parissa aika kuluu siivillä ja naurattaa. Tämä robottikäsi on nypräystä parhaimmillaan. Ensinnäkin, sitä voi käyttää vaikka mihin, sillä siinä on ominaisuuksia paljon hintaansa enemmän. Toiseksi, se pitää kasata itse. Ihanaa!

Ajatellaan vaikka tilannetta, jossa sinun tulisi nostaa pöydältä jokin pieni esine ja siirtää se noin puolen metrin matkaa jonnekin. Byrokratiaa kannattava huumoriton virastotyöläinen nostaisi esineen käsillä ja siirtäisi sen tylsästi ja tehokkaasti. Nypräämistä harrastava tylsän elämän vihollinen hakisi Hydraulisen robottikäden, sijoittaisi sen esineen ulottuville ja vääntelisi ohjaimen nappuloista siten, että saisi esineen siirrettyä käden avulla haluttuun paikkaan. Meitä on niin moneen junaan...ja meidän junassa on paljon hauskempaa!

Käsi toimii manuaalisesti nesteiden paineiden avulla. Paina tietystä tuubista (ohjaimesta) ja käsi tekee jonkin liikkeen. Laite tulee kasata itse ja siihen menee semi-insinööriltä sellaiset 1-2 tuntia. Muilta kasaaminen onnistuu toki nopeammin. Tsekkaa video ja rakastu.

Tuoteinfo

  • Koko: 37 cm
  • Materiaali: vaneri
  • Kasaamiseen ei tarvita erikoistyökaluja

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi