logo.png

Hydraulinen robottikäsi

32,90 €

Varastotilanne
6 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Nyprääminen on todella hauskaa puuhaa. Ja nypräämisellä tarkoitamme sellaista touhuamista, jolla välttämättä ei ole mitään suurempaa tarkoitusta, mutta jonka parissa aika kuluu siivillä ja naurattaa. Tämä robottikäsi on nypräystä parhaimmillaan. Ensinnäkin, sitä voi käyttää vaikka mihin, sillä siinä on ominaisuuksia paljon hintaansa enemmän. Toiseksi, se pitää kasata itse. Ihanaa!

Ajatellaan vaikka tilannetta, jossa sinun tulisi nostaa pöydältä jokin pieni esine ja siirtää se noin puolen metrin matkaa jonnekin. Byrokratiaa kannattava huumoriton virastotyöläinen nostaisi esineen käsillä ja siirtäisi sen tylsästi ja tehokkaasti. Nypräämistä harrastava tylsän elämän vihollinen hakisi Hydraulisen robottikäden, sijoittaisi sen esineen ulottuville ja vääntelisi ohjaimen nappuloista siten, että saisi esineen siirrettyä käden avulla haluttuun paikkaan. Meitä on niin moneen junaan...ja meidän junassa on paljon hauskempaa!

Käsi toimii manuaalisesti nesteiden paineiden avulla. Paina tietystä tuubista (ohjaimesta) ja käsi tekee jonkin liikkeen. Laite tulee kasata itse ja siihen menee semi-insinööriltä sellaiset 1-2 tuntia. Muilta kasaaminen onnistuu toki nopeammin. Tsekkaa video ja rakastu.

Tuoteinfo

  • Koko: 37 cm
  • Materiaali: vaneri
  • Kasaamiseen ei tarvita erikoistyökaluja
Ostajan edut
Aina nopea 1-3 arkipäivän toimitus.
Yli 300.000 tyytyväistä asiakasta
Ilmainen toimitus kaikkiin yli 50 euron ostoksiin
10 € lahjakorttikoodi lisäksi mukaan yli 100 € ostoksiin

Asiakkaiden suusta