logo.png

Ilmapalloritari ilmapallosetti

9,90 €

Varastotilanne
Ei varastossa

Pellehermannit, timotaikurit, simosukkelat ja villevarpojat ovat nyt ihmeissään, sillä juuri näillä ilmapalloilla kuka tahansa saa aikaiseksi ilmapalloista ritariaiheisia juttuja. Kyllä mahtaa taikureita nyt kismittää, kun ammattitaitokoulun ilmapallo-opinnot ovat olleet ihan turhia. Olisivat hekin vain ostaneet Mulletoi.comista ilmapalloja ja sillä sipuli.

Setti sisältää 18 ilmapalloa ja pumpun. Ilmapalloista saat ohjeita seuraamalla helposti väänneltyä koiria, pupuja ja käärmeitä. Ohjeet ovat printattuna itse ilmapalloon, joten melkein kuka tahansa apinakin osaa näistä ilmapalloista vääntää juttuja. Ja jos ei osaa, sitten ei osaa. Jos ei osaa, silloin henkilö ei osaa muutenkaan mitään, joten mistään ei siis tule mitään. Ja mitä siitäkin sitten tulee?

Näistä ilmapalloista tulee miekkoja, kypäriä ja sillä siisti.

Tuoteinfo

  • Paketti sisältää 18 ilmapalloa ja pumpun
  • Ilmapalloissa on helpot ohjeet esineiden tekemiseksi (numerotaitekohdat)

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi