logo.png

Jalkojen lämmityselukkamono

24,90 €


Varastotilanne
3 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Tohvelit ovat kova juttu. Koska tohveleita on kaksi, on toinen aina hukassa. Veikö Rekku tohvelisi vai onko siippasi lainannut tohveleitasi viedessään roskat ulos, sitä emme tiedä, mutta tohveleita ei koskaan löydä silloin kun niitä oikeasti tarvitsisi. Miltä kuulostaisi, jos tehtäisiin tohvelit, jotka jalassa ei voi kävellä? Silloinhan ne eivät hukkuisi!

Jalkojen lämmityselukka on monotohveli. Jaa, mikä? Yksi iso tohveli. Googlaa vaikka. Mulletoi.com toi ihan uudentyppisen tohvelin markkinoille. Tämä "tohveli" on melkein kehitetty 80-luvun hittituotteesta eli monoskistä, sillä ajatus on sama: jalat yhdessä mennään!

Jalkojen lämmityselukkamono on Suomen uusin muotijuttu. Me tiedämme, usko meitä. Väitteeseen löytyy jopa pätevät perustelut:

1. Suomessa on kylmä.
2. Elukkamono on sikamakee.

Tiivistetään edellinen yhteen sanaan: Mulletoiiiii!

Tuoteinfo

  • Koko: Aikuisten koko, 42 x 32 cm
  • Materiaali: Pehmeää keinokuitua
  • Pohjassa liukumista estävät kuminäppylät
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi