logo.png

Kaasujuotoskolvi

69,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Autoily, veneily, musiikki, mökkeily... kaikkialla on sähköllä toimivia laitteita, joissa aika-ajoin, jokin sähköpiuha irtoaa toisesta piuhasta. Teippiviritykset ovat huonoja ja siksi piuhat kannatta juottaa kunnolla, jotta ne toimivat. Vaan mistä saada sähköä jouttamiseen? Sähköä? Kuka sitä tarvitsee, nykyään juotoskolvit toimivat butaanilla!

Butaanikaasulla toimiva juotossarja johdottomaan työskentelyyn. Tukevassa säilytysrasiassa. 3 toiminen: juotos, kuumailma ja tuli. Toiminta-aika 30 min. (80% fuel).

Tuoteinfo

  • Lämpötila-alue: 450 °C
  • Kuumapuhalluksella
  • Lyijytön
  • Lämmityselementin materiaali: Teräs
  • Paketti ei sis. butaania. Butaania saa esim. kioskeista/rautakapoista tai tupakkaa/tupakkatarvikkeita myyvistä kaupoista
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi