logo.png

Kameleonttikynttilä (2 kpl)

16,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Mulletoi.com myy tunnetusti hieman erilaisia tuotteita. Tämän takia myymässämme kynttilässäkin on oltava jokin "mulle toi!" -reaktion herättävä tekijä. Mutta mitä olemme keksineet kynttilään?

Kameleonttikynttilä vaihtaa väriä nimensä mukaisesti ja kynttilän väri vaihtuu tasaisesti kaikissa sateenkaaren väreissä. Miten tämä on mahdollista? Onko kyseessä jonkin sortin steariini, joka reagoi lämpöön tai jokin muu poppamiehen viritelmä? Ei ole. Kynttilän sisälle on asennettu LED-lamppu, joka vaihtaa väriä. Sangen yksinkertaista, mutta nerokasta. Tosin aivan yksinkertaisesta LED-valosta ei ole kyse, sillä Kameleonttikynttilän LED-valo reagoi valoon. Kysymyksessä on LED-valo, joka palaa vain silloin kun kynttilän ympärillä on riittävän valoisaa. Kynttilän LED-valossa on siis automaattikatkaisija! Tosin sanoen, pilkkopimeässä kynttilä ei vaihda väriä, mutta kun sytytät kynttilän palamaan, riittää kynttilän luoma oma valo LED-valon toimintaan.

On tietenkin selvää, että tämä kynttilä on parhaimmillaan pimeähkössä huoneessa. Aseta kameleonttikynttilä illallispöytään, sytytä se palamaan ja näet kaverisi/tyttöystäväsi/poikaystäväsi/mummosi aivan uudessa valossa, tai oikeastaan monissa uusissa valoissa.

'whoouu', 'wauuu' ja 'ayjay, caramba' olivat ensireaktioita kun laitoimme pimeähkössä toimistossamme kameleonttikynttilät päälle.

Saa uutta potkua kynttilänvaloon - hanki kameleonttikynttilät!

Alla olevassa videoklipissä kuvan kynttilät ovat pyöreitä. Tällä hetkellä saatavilla on vain lieriömuotoisia kynttilöitä.

Tuoteinfo

Koko: 7 x 7,5 cm
Palamisaika 20h
Kynttilän sisällä olevia paristoja ei voi vaihtaa
Paketti sisältää kaksi kynttilää
Kynttilän sisällä on LED-valo
Loistava talviajan lahjaidea!

Asiakkaiden suusta

close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi