logo.png

Käräytetyt viskilasit

29,90 €

Varastotilanne
1 kpl hyllyssä
Toimitusaika
1-2 arkipäivää
1 kpl

Niinhän sitä sanotaan, ettei tulella saisi leikkiä. Äiti on siitä paasannut jatkuvaan ja Aki Sirkesalokin laulaa, kuinka tulella leikkiminen vie käden. Tuli onkin sen verran voimakas voima, että kenen tahansa ei pidä sillä alkaa taidetta tehdä. Mutta ne jotka sillä saavat aikaiseksi jotain, saavat usein aikaan jotain hyvin maagista ja mahtavaa. Kuten nyt vaikka esimerkiksi nämä viskilasit

Jokainen käräytetty viskilasi on uniikki, sillä ne sytytetään tuleen kaasupolttimen yllä, jotta ne muotoutuvat taatusti koko talouden upeimmiksi esineiksi. Näistä kelpaa tarjoilla tarjottavat ja uppoutua katselemaan tulen kaunista jälkeä lasipinnassa.

Tuoteinfo

  • Sisältää: 2 kpl/paketti
  • Materiaali: lasi
  • Mitat: 6 cm x 8.5 cm
  • Tilavuus: 20 cl
close
psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

psst close

Tiesitkö, että Mulletoi.com on osa Band Company konsernia? Tutustu myös muihin verkkokauppohin.

Inessan valikoimista löydät skandinaaviseen makuun sopivia, laadukkaita sisustus- ja design-esineitä, jotka olemme valikoineet huolella tunnetuimpien kansainvälisten brändien mallistoista.

Kokkiman.com on verkossa toimiva keittiövälineiden erikoisliike. Valikoimamme on yksi Suomen laajimpia ja tuotteita löytyy kaikkeen mahdolliseen ruoanlaittoon, kattauksiin sekä juomien valmistamiseen ja nauttimiseen.

Lelufantin valikoimassa on suosituimpia, rakastetuimpia sekä perinteisimpiä leluja ja pelejä. Meiltä löydät vuosikymmeniä markkinoilla olleet klassikot siinä missä tuoreimmat ja himotuimmat uutuudet.

Mulletoi.comin uudet tuotteet tuoreeltaan sähköpostiisi